Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Autoreizen algemeen

Per auto Zuid-Afrika verkennen is voor veel mensen de aangewezen manier om kennis te maken met dit prachtige en veelzijdige land. De afwisselingen in de natuur en het landschap maken het reizen met een auto tot een plezierige bezigheid. Over het algemeen zijn de doorgaande wegen goed, maar er zijn ook vele kleinere en soms ongeteerde wegen. Houdt u er dus rekening mee dat u over 100 km langer doet dan in Europa. Er zijn vele mooie routes te rijden, kijk hieronder om een indruk te krijgen van enkele mogelijkheden. Staat uw voorkeursroute er niet bij? Geen probleem, wij maken met plezier een reis op maat aan de hand van uw wensen. Alle reizen met een huurauto zijn in principe op maat aan te passen en uit te breiden. .

Wij zijn officieel verplicht u te adviseren voor vertrek een internationaal rijbewijs aan te schaffen. Het Nederlandse/Belgische rijbewijs wordt bijna altijd geaccepteerd, men mag u vragen om uw internationale rijbewijs te laten zien en in dat geval is het prettig als u dit heeft. Onze autoverhuurders vragen niet om een internationaal rijbewijs. Indien u een camper huurt, is het wel verplicht om een geldig internationaal rijbewijs te hebben. U koopt een internationaal rijbewijs bij de ANWB winkel voor +/- 20 Euro (neem uw rijbewijs en een recente pasfoto mee).

Wilt u toch liever niet zelf rijden, vraag ons dan om een voorstel met chauffeur. U bent uiteraard duurder uit, maar het heeft ook veel voordelen.

Klik hier voor Autoreizen

Klik hier voor Autohuur

Klik hier voor Autoreizen met chauffeur

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.