Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

British Airways

Comair, de lokale dochtermaatschappij van British Airways heeft een klein netwerk binnen Zuid-Afrika en de regio. Een aantal lokale vluchten met BA vluchtnummer worden uitgevoerd door de partner maatschappij Kulula.

Voor de regionale en binnenlandse vluchten beschikt de Zuid-Afrika Specialist over speciale tarieven die wij geheel kosteloos en vrijblijvend vluchten voor u in optie nemen in combinatie met een reis (klik voor informatie). U heeft ondertussen rustig de tijd uw reis verder uit te zoeken aan de hand van een van de vele reismogelijkheden.

KLIK HIER om de tarieven naar de meest populaire regionale en binnenlandse bestemmingen zelf te bekijken en uw vluchten direct te boeken. Houdt u rekening met voldoende overstaptijd indien u doorvliegt. Bij een te korte overstaptijd of vertraging heeft u veelal geen recht op compensatie.

U mag bij Britsh Airways/Comair in economy class bij zowel regionale als lokale vluchten 1 stuks ruimbagage meenemen van 23 kg. In plaats van 1 koffer mag u een golftas met een gewicht tot 23 kg meenemen. Weegt uw golftas meer, of neemt u uw golftas bovenop de standaard bagagevrijstelling mee, dan betaalt u een overbagagetarief. Reserveer het vervoer van uw golftas tenminste 48 uur voor vertrek. De kosten voor overbagage zijn voordeliger indien u dit online betaalt op de website van BA.Voor meer informatie over bagage klik hier.

U kunt bij Comair uw stoelen pas reseveren bij check-in. Voor meer  informatie over het reserveren van stoelen, klik hier.

Comair biedt u de mogelijkheid vanaf  24 uur voor vertrek online in te checken op hun website.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.