Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Steden Gonubie

Gonubie


Gonubie gelegen net boven East London in de Eastern Cape is een klein schilderachtig kustdorpje. Hier waar de Wild Coast begint en de Gonubie rivier de Indische oceaan ontmoet is het een waar paradijs.

Het is een plaats om te relaxen en de drukte van het stadsleven achter u te laten. Met een heerlijk klimaat met milde winters en warme zomers met veel zonneschijn kunt u uren doorbrengen in dit paradijsje op aarde. De duinen en haar begroeiing worden beschermd door het 500 meter houten wandelpad wat leidt naar het getijden-bad van de lagune. Bij eb is de lagune een perfecte plek om op zoek te gaan naar prachtige schelpen en u wordt dan vergezeld door tal van water vogels.

Het houten wandelpad is ook een prachtige uitkijk plaats voor het spotten van de dolfijnen en walvissen die hier voorbij zwemmen en spelen op de krachtige golfslag. Iets waar ook de surfers en kitesurfers graag gebruik van maken en een spectaculair gezicht is!

De perfecte zwemcondities en de schoonheid van de stranden; Gonubie Beach en German Bay hebben ervoor gezorgd dat Gonubie haar stranden een Blauwe Vlag status hebben gekregen. Als u de plek ziet zal u dat niet verbazen.

Dichtbij de kust in de prachtige natuur aan de oevers van de Gonubie rivier kunt u de visarend en ganzen zien en horen. Hier langs de rotsen zijn prachtige plekjes voor een picknick, plekjes waar ook de dassies zich ophouden. En de wetlands zijn een thuis voor zo'n 160 verschillende soorten vogels. Iets ten noorden van Gonubie is het Kwelera Nature Reserve gelegen

Vissen, kanoën, vogel spotten, wandelen en hiken zijn hier naast surfen en kite-surfen de favoriete bezigheden

Op zaterdag is een vlooienmarkt en jaarlijks is er een festival waarbij jong en oud zich vermaken.

Bent u het strand en waterleven even moe dan bent u in een ommezien in de havenstad East London.

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.