Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Steden Gordon's Bay

Gordon's Bay


Gordon's Bay is een havenstadje met prachtig strand aan de False Bay, in het gebied de Helderberg grenzend aan de wijnlanden in de provincie de Western Cape.

Op zo'n 3 kwartier rijden van Kaapstad een prachtige plaats om vanuit hier strand, oceaan, wijnlanden en de "Mothercity" te gaan bekijken, of via de kustweg te belanden in het prachtige Kogelberg Nature Reserve om uit te komen in Walkers Bay waar Hermanus gelegen is.

Bent u hier in het Zuid-Afrikaanse voorjaar dan zal deze route vast een dagtrip op uw programma zijn, want de kans is dan erg groot om hier walvissen te spotten! Maar ook vanuit de walvisspot plaats bij Suikerbossie is het mogelijk deze giganten te zien opspringen.

Het "Blauwe vlag" strand, de gezellige pubs en restaurantjes en de fabuleuze zonsondergang die vanuit hier echt overweldigend is, maken Gordon's Bay tot the place to be! Hier in Gordon's Bay draait het om leven langs de waterkant, terrasjes, wandelen maar ook picknicken aan de kust is een heerlijk tijdverdrijf. Ga het water op vanuit de haven voor een plezier tochtje of om iets aan de haak te slaan.

Bikini Beach is de plek om te gaan volleyballen, zonnebaden en te surfen en net om de hoek vindt u Kogel Bay of Cool Bay waar de hagelwitte stranden en fantastische golfslag vele surfers trekken.

De Helderberg wijn route maakt het moeilijk om op 1 plek te blijven want zij leidt u naar zo'n 25 verschillende wijnmakers en kelders, waar heerlijke wijnen, gezelligheid, leuke en bijzondere restaurants de tour tot een smaak en spraakmakende dag zullen maken...

Energieke mensen trekken de volgende dag de wandelschoenen aan en wagen zich in het natuurgebied van de Steenbrasdam om daar de Steenbras River Gorge Hiking trail te gaan lopen, genietend van het actief zijn, de prachtige flora en fauna en natuurlijk het overweldigende uitzicht over de False Bay. Een bijzonder mooi uitzicht heeft u ook vanaf het uitkijkpunt bij de Sir Lowry's Pass.

Zeer dichtbij ligt Strand wat grenst aan Somerset West met haar enorme shopping mall en tal van wijnestates. En met 40 minuten bent u in Stellenbosch. Een gebied bekend om wijn, golf, goede restaurants, gezellige terrassen en prachtige natuur! U ziet verblijven in Gordon's Bay heeft zoveel meer dan een doorsnee havenstadje!

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.