Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Onze medewerkers

Arthur Stevens
Mijn naam is Arthur Stevens, ik ben de zoon van Jolanda & Cor Stevens, de oprichters van de Zuid-Afrika Specialist. Nadat mijn ouders jaren geleden vertrokken naar Zuid-Afrika ging ik hier regelmatig ook op vakantie. De vakanties werden steeds langer en ondertussen ben ik hier helemaal gesetteld. Met mijn opleiding in commerciele economie was toerisme niet direct het eerste waar ik aan dacht. Maar ik ben er mee opgegroeid en daardoor is het bezig zijn met toerisme vanaf jongs af aan een soort 2e natuur voor mij geworden.
Toen de mogelijkheid zich voordeed om voor de Zuid-Afrika Specialist te gaan werken,was het dus een simpele en logische keuze.

Ik heb veel plezier in mijn werk en ontdek graag avontuurlijk Zuid-Afrika en de buurlanden.  Alles op wielen waaronder camperhuur, 4x4 huur of 4x4 campers (met daktenten of zelfs met ingebouwde slaapplekken), motorhuur, autohuur en noem maar op zijn mijn specialiteiten. Maar inmiddels heb ik daarnaast de dagelijkse gang van zaken van mijn ouders over genomen.

Ester Koenders
Het is allemaal begonnen met een vakantie naar Zuid-Afrika in 2004 waarin ik verliefd ben geworden op het land. Na een tweede vakantie wist ik het zeker! Hier wil ik wonen.
Vanaf 2006 woon ik dan ook in Zuid-Afrika en werk sinds 2009 voor de Zuid-Afrika Specialist met veel plezier. Mijn ervaring door het reizen in Zuid-Afrika komt hier goed van pas.
Ik ken zowel Zuid-Afrika als de Zuid-Afrika specialist op mijn duimpje en spreek naast het Nederlands ook inmiddels vloeiend Engels en Afrikaans.
In mijn vrije tijd probeer ik samen met mijn Zuid-Afrikaanse vriend zoveel mogelijk van het land en de mooie omgeving te genieten.

Hanneke Hermans
Ik ben Hanneke en ik heb in Nederland aan de Pabo gestudeerd. Mijn eerste kennismaking met Zuid-Afrika was in 2007. Als uitwisselingsprogramma op een highschool in Kaapstad werd ik verliefd op dit prachtige land. Nu - vele reizen later - kan ik Zuid-Afrika mijn tweede thuis noemen en woon ik samen met mijn vriend in Kaapstad.

Met veel plezier werk ik al weer enkele jaren bij de Zuid-Afrika Specialist en mijn kennis over Zuid-Afrika is enorm uitgebreid. Het is elke keer weer een uitdaging om een passende reis voor onze clienten te vinden of op maat samen te stellen.

Jody van Merode
Mijn eerste aanraking met Zuid-Afrika was in 2011. Inmiddels in het derde jaar van mijn studie aan de NHTV in Breda was het tijd de schoolbanken te verlaten voor een stage. Waar ik mijn keuze had laten vallen op allerlei zonnige en exotische bestemmingen werd het Durban. Gelukkig heb ik daar achteraf geen seconde spijt van gehad, want wat is Zuid-Afrika een prachtig, divers land! Na mijn studie toerisme was het tijd om alle theorie in praktijk te brengen en ik vond een baan bij de Zuid-Afrika Specialist in Franschhoek en heb hier enkele jaren ook gewoond. Inmiddels werk ik vanuit Nederland voor de Zuid-Afrika Specialist. Mijn specialiteit is camperreizen geworden in zowel Zuid-Afrika als de buurlanden.

Meridith Jefthas
Meridith is Zuid-Afrikaanse en weet alles van campers en 4 x 4 auto's. Zij werkt complete camperreizen voor onze clienten uit. Naast travel consultant is zij ook trotse moeder van een zoontje van 2 jaar oud. Meridith correspondeert alleen in het Engels en Afrikaans, maar zij kan het Nederlands ondertussen goed volgen.

Meridith: Ek het 'n breë kennis oor toerisme. Voorheen was ek 'n Informasie konsultant by die plaaslike Toerisme kantoor in Franschhoek. Ek hou daarvan om interaksie te hê met mense. En ek hou daarvan om mense te ontmoet en plekke te verken. My vrye tyd spandeer ek met my seuntjie en familie.

Meridith is een oprechte medewerkster die houdt van haar cultuur, land, geschiedenis en alles wat ethisch en divers is.

Yara Peters
Mijn naam is Yara en ik werk alweer een tijdje met veel plezier voor de Zuid-Afrika Specialist. In 2013 heb ik stage gelopen op een school in Nieuwoudtville, een klein plattelands dorpje in de provincie Noord Kaap, ongeveer 4 uur rijden van Kaapstad. Daar ben ik niet alleen verliefd geworden op het land maar ook op mijn huidige vriend. Op dit moment wonen we samen en geniet ik elke dag van dit prachtige land! Ik ben u graag van dienst met het samenstellen van uw reis naar het prachtige zuidelijk Afrika!

 

Simone Hoffman
Simone is onze onmisbare boekhoud medewerkster.
Zij is tevens moeder van 2 prachtige dochters !
Simone is Afrikaanse en spreekt Engels en Afrikaans maar kan de Nederlandse taal inmiddels heel goed verstaan en lezen.

 

Anthea Jefthas
Mijn naam is Anthea Jefthas. Sinds 1 april 2016 werk ik voor de Zuid-Afrika Specialist en ik vind het geweldig. Ik houd erg van de omgeving waarin ik werk. Voor ik bij ZAS ging werken, werkte ik op een wijnboerderij als verkoopassistent en daarvoor werkte ik als au pair in Europa. Mijn eerste jaar (2011-2012) werkte ik in Nederland en mijn tweede jaar (2013-2014) in België. Terwijl ik daar was, bezocht ik vele dorpen en steden in beide landen en bezocht Parijs voor vakantie. Ik werd verliefd op Europa en wil absoluut nog eens terugkeren voor een vakantie. Mijn vrije tijd breng ik door met familie en vrienden.

 
Evarencia Johnson
Mijn naam is Everencia Johnson en ik ben de trotse moeder van een prachtige zoon. Ik heb een sprankelende persoonlijkheid en houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en om tijd met mijn zoontje door te brengen. Ik heb 3 jaar lang office administration gestudeerd aan het Boland College. Omdat ik zoveel van reizen houd, heb ik besloten om daarin verder te gaan. Momenteel werk ik voor Zuid-Afrika Specialist waar ik me o.a. bezig houd met prijzen en accommodaties om onze klanten de beste prijs garantie te geven. Ik houd van mijn werk en voel dat ik nog iedere dag beter word in wat ik doe.

Kerren September
Ik ben Kerren September, en ben opgegroeid in Paarl. Een paar jaar geleden ben ik verhuisd naar Franschhoek waar ik in de hospitality industrie werkte. Na een tijdje besloot ik dat het tijd was voor een positieve verandering en maakte de stap om voor de Zuid-Afrika Specialist te gaan werken waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Ik houd ervan om met mensen te werken en om nieuwe verhoudingen op te bouwen en ervaringen op te doen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en kinderen.

Sandra Berger
Na een stage in Kaapstad in 2006 was ook ik besmet met het Afrika-virus en na een aantal jaren geld verdienen in Nederland, ging ik wederom naar Afrika. Deze keer voor een rondreis door Zuid-Afrika, Namibie, Botswana en Zambia. Tijdens die reis verliefd geworden op een Zuid-Afrikaan en na een lange afstands relatie van 2 jaar heb ik mijn baan als fysiotherapeut opgezegd en woon nu alweer een paar jaar in Pretoria. Vanuit hier doe ik werk achter de schermen voor de ZAS-website zoals het schrijven van reizen en informatieve teksten. Ik spreek vloeiend Afrikaans en Engels en voor de liefhebber Fries. Zodra we de kans hebben, gaan mijn vriend en ik lekker de Afrikaanse bush in voor het spotten van wild en genieten van de natuur. Ik vind het leuk om mijn eigen ervaringen te verwerken in de informatie op de website. Er zijn nog vele plekken in Zuidelijk Afrika die ik graag met de auto, motor, fiets of te voet (wederom) wil bezoeken.

 

Sarah Lee Roberts

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist!

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.