Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Reacties op camperreizen 2017

oktober 2017

Thank you for the nice holiday
we(German) travelled with 2 kids in a Campervan(Mercedes Britz) a 12 day trip. It was pure fun.  We are experienced Campers and the kids are used to travel nearly every day long distances
Everthing was prebooked  by Z-A_S and worked perfect. The Campsides were all unique for european standards and Resthouses (Krüger) nice,clean and cosy.
 The Roadbook in addition to the map(Britz) and Mobile(Mine with local Sim) worked perfect and you knew what to expect on route.
Great Holiday and the Kids want to come back. Thankyou all in Z-A-S exs. Yara Peters for all the mail traffic.
By Thilo

 

oktober 2017

Beste Arthur, Jody,

Ondertussen zijn we 1 week thuis van onze prachtige Zambia reis!  Het was een aparte ervaring.
De afstanden zijn enorm, vooral door slechte weginfrastructuur, maar de wildlife is de max!  Het is onze eerste keer dat we zo een hoeveelheden wild bij elkaar gezien hebben : kudden olifanten, hippo's, antilopen, neushoorns, leeuwen,  etc.  Ook de diversiteit aan vogels was enorm groot!  Men blijft in een constante observatiemodus!

Het spijtige is dat de toegangsgelden voor NP zo hoog zijn, gemiddeld was het 30 $/p + 15 $ selfdrive=75 $ per dag!  Gelukkig hadden we ons goed gedocumenteerd met kaarten van de NP, want nergens aanwijzingen qua routes.  Een GPS zou inderdaad van pas komen! Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van ons "tradiotioneel " kompas ( af en toe

 

mei 2017

Beste Arthur Stevens,
Dank voor uw welkom thuis mailtje. Wij hebben enorm genoten van de reis naar Zuid Afrika en wilden eigenlijk nog lang niet naar huis. Dat zegt eigenlijk al genoeg ☺️. Het voelde alsof we 2 weken lang op de set van the Lion King waren..  Het was echt fantastisch en het zou goed kunnen dat we in de toekomst nog eens terug gaan. De begeleiding/ het plannen van de reis door Esther Koenders was ook prima geregeld, het contact verliep heel soepel en snel. Wij waren vrij laat al onze plannen en zij heeft ervoor gezorgd dat het toch allemaal nog kon doorgaan. Zelfs in het weekend was er meestal binnen enkele uren antwoord/reactie op de mail. Heel erg fijn.

met vriendelijke groet,

Wouter en Lydia

april 2017

Beste Ester,
Het Two Oceans Marathon weekend was een groot succes. Iedereen gezond gefinished, tijden njet belangrijk. Het was een top event.
Heerlijk weekend gehad met de vrienden, alles pakte goed uit qua restaurants, Robben eiland, tour Cape point etc.
En vooral het guesthouse, helemaal prima. Zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Iedereen zeer tevreden en een fantastische herinnering aan Kaapstad voor allen.
Dus ook dank aan jou en je team voor de hulp hierbij!
Groeten, Paul en Ellen

april 2017

Beste Arthur,

We hebben enorm genoten van onze reis ! Een ontzettend mooi land qua natuur en het was geweldig weer.
We zijn bijzonder tevreden over de afhandeling van onze reis en dan met name over Yara die ons heel erg goed geholpen heeft.

Het was in de genoemde periode erg lastig om een camper te vinden. (Africa Burn had blijkbaar behoorlijk wat campers in de verhuur doen gaan ...). Gelukkig was er nog 1 camper beschikbaar. Volgens mij was het niet het type dat op de aanvraag stond, maar kleiner was ie zeker niet. Met mijn 1.97m kon ik makkelijk "gestrekt" slapen in  deze camper. Vragen die we hadden (sommigen hadden we misschien zelf met wat zoekwerk kunnen beantwoorden) werden snel en adequaat beantwoord door Yara. Persoonlijk vind ik het altijd fijn  om snel antwoord te krijgen. Je bent met van  alles bezig voor je vakantie en wilt snel dingen regelen. Niet eerst  dagen op je antwoord wachten voordat je weer verder kan. Vaak kregen we binnen 1-2 uur al antwoord waar we weer mee verder konden.

Mede daarom hebben we de tweede week ook via jullie een auto gehuurd. Hadden we ook direct via een verhuurmaatschappij kunnen doen, maar als alles zo lekker snel en soepel verloopt: waarom  niet. Ook dit ging erg snel en binnen no-time was de verhuur voucher via EuropCar door jullie geregeld.

Fijn dat alles van te voren zo soepel geregeld was, maar belangrijker is natuurlijk het uiteindelijke resultaat. Niks is zo vervelend als je op de plek van  bestemming met verrassingen  geconfronteerd wordt. Maar: niks van  dit alles. Camper stond klaar. Beperkt papierwerk nog invullen en op pad. Ook het inleveren van de camper verliep zeer voorspoedig. Door de camperverhuurder gebracht naar EuropCar om de auto voor de tweede week op te halen. Ook  hier alles perfect geregeld en binnen 20 minuten reden we al weer weg in de andere auto.

Bij deze mijn hartelijke dank aan  Yara die alles snel en goed geregeld heeft !

Met vriendelijke groet,

Hans Kuyvenhoven

maart 2017

Goedemorgen Ester,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de hulp en boeking van de Hilux met camperuitrusting, wij hebben een prachtige vakantie gehad.
Wij zijn 3 jaar geleden we al in Namibie geweest, maar we hebben ook al weer plannen om misschien naar Botswana te gaan.
Wij zoeken daarvoor eigenlijk eerst andere avonturiers om niet alleen te gaan rijden.
Dat zal pas over 2-3 jaar zijn.
Ik voeg een paar foto's toe:

Met vriendelijke groet,
Neeltje Holtermans

februari 2017

Beste Yara,
Hartelijk dank voor het regelen van de campings en de geweldige 4x4 met daktent. Wij hebben er erg van genoten!  Alles liep op rolletjes!
Groetjes!


buitenoostenlogo.png?random=636229581496 

januari 2017

Beste Zuid-Afrika Specialisten, wij hebben een prima reis gehad, mede dankzij jullie goede informatie.
De autohuur via Bushlore was heel goed. De mensen waren superaardig daar, alle kampeerspullen waren tiptop in orde en schoon (of zelfs nieuw.). We hadden een kleine deuk in de auto gemaakt toen we een band moesten verwisselen maar daar deden ze helemaal niet moeilijk over. 

De vouchers en boekingen klopten allemaal prima. Het was een goed idee geweest om de reis andersom te doen (eerst naar Drakensbergen en pas op de terugweg naar Krugerpark), zowel qua drukte als qua klimaat (het werd steeds warmer) als qua wildlife (als je eenmaal krugerpark heb gehad valt de rest misschien wat tegen). Wel was de routebeschrijving soms wat lastig en de tijden die genoemd worden door Google maps zijn niet te halen, je kunt er rustig 50% bij optellen. Soms wel erg lange afstanden (bv van Drakensbergen naar St Lucia bijvoorbeeld).

Veel dank voor de hulp,

Met vrgr. Fam de Waal

januari 2017

Veel plezier gehad prima campings en help ook nog een lekke band Het avontuur was compleet!
mvg

marianne

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.