Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurant 1802

   

Restaurant 1802 wordt gezien als één van de culinaire bakens in Stellenbosch en is gekoppeld aan het Oude Werf Hotel dat al vanaf 1802 bestaat en daarmee het oudste hotel van Zuid-Afrika is. Een relaxte en rustige sfeer, gastvrijheid, fine-dining en de beste wijnen vindt u hier. In de winter wordt u warm gehouden rond het hardvuur en in de zomer zit u heerlijk op het terras.

In de ochtend kunt u iets lekkers kiezen van de ontbijtkaart of kiezen voor een continentaal ontbijtbuffet met een warm gerecht. Er is een grote verscheidenheid aan overheerlijke lunchgerechten en op zondag kunt u naast het à la carte lunchmenu ook kiezen voor het lunchbuffet. Koffie met iets lekkers? Ook dan bent u hier op het juiste adres! Zit lekker op de 'voorstoep' en kijk naar alles wat voorbij komt in Churchstreet terwijl u geniet van een lekker gebakje.

Naast de uitgebreide ontbijt- en lunchkaart heeft u ook voor het diner een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten voor liefhebbers van vlees en vis als ook voor vegetariërs. Ook hier is behalve een à la carte menu ook een 'set-menu' aanwezig bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Hiervoor betaald u vanaf R145, specifiek reserveren voor het set-menu is noodzakelijk. Het à la carte menu kent een aantal traditionele Zuid-Afrikaanse gerechten zoals bobotie, ossestaart en curry, uiteraard met een hedendaagse twist. De prijs van een hoofdgerecht ligt tussen 70 en 140 Rand.

Voor meer informatie over het menu kijkt u op de website van het restaurant: Restaurant 1802.

Restaurant 1802 | Oude Werf Hotel | 30 Churchstreet | Stellenbosch | Tel. +27 (0)21 887 4608

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kostenloos voor u.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.