Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurant Col'Cacchio Stellenbosch

Col' Cacchio Pizzeria

Een naam die synoniem is geworden met eten uit de Italiaanse keuken. Waarbij de dunne knapperige pizza net als verse salades en heerlijke pasta's het menu verrijken.

Bekend zijn onze gastronomische pizza's waarbij alleen gewerkt wordt met de beste en meest verse ingrediënten en altijd geïnspireerd op Italië.
In 1992 opgericht en nog altijd groeiende biedt Col'Cacchio haar klanten een dinerervaring waarin keuze, kwaliteit en gezond voedsel met passie de boventoon voeren.

Bij Col'Cacchio vindt u kwaliteit maaltijden en service in een relaxte atmosfeer. Het restaurant is familie vriendelijk zodat iedereen kan genieten van eten in een pizzeria. Kinderen krijgen deeg om mee te spelen en te kneden tot een vorm die voor hen gebakken zal worden. En wachtend op hun eten is er papier om pizza designs op te tekenen. Dit klinkt waarschijnlijk al heel anders dan de laatste keer dat u uw kinderen meenam naar een pizzeria! 

Geen liefhebber van pizza ook dan bent u hier aan het juiste adres want er is iets voor elk type voedsel liefhebber op onze kaart.
Daarnaast houden we ook rekening met klanten met een voedsel allergie en diëten als: gistvrij, tarwe- en glutenvrij, suikervrij en zuivelvrij. Dit geld voor onze pizza's maar ook voor onze pasta's. In onze maaltijden zijn geen conserveringsmiddelen of toegevoegde MSG. Naast de pizza's en de pasta's zijn er 20 verschillende soorten verse salades en uit vele ingrediënten kunt u ook uw eigen salade samen stellen.

Voor het menu en meer informatie klikt op de website van het restaurant: Col'Cacchio.

Openingstijden 11.00 - 23.00 uur , Maandag - Zondag

Col'Cacchio| Simonsplein centre | Pleinstreet | Stellenbosch | Tel. +27 (0)21 886-7088

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kosteloos voor u.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.