Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Restaurant Delaire

Delaire Graff

Dineren bij Delaire Graff Estate aan de Helshoogte in Stellenbosch is bedoeld als een holistische ervaring, vanaf het moment dat u het landgoed oprijd tot aan het culinair genieten aan tafel. Een filosofie die de chefkok graag uitdraagt in zijn prachtig in balans zijnde gerechten. Ervaren Sommeliers staan u bij met de uitgebreide kennis van onze wijnen om de juiste keuze te maken bij uw gerecht.
Landgoed Delaire Graff nodigt u uit om te ontspannen en te komen genieten van kunst en de prachtige omgeving onder het genot van een heerlijke maaltijd.

U heeft de keuze uit het Delaire Graff restaurant of het Indochine restaurant.


Het Delaire Graff restaurant is een' bistro stijl chic' restaurant waar de chefkok creativiteit doordrenkt met levendige smaken en dineren als het ware verheven wordt tot een kunstvorm. De gerechten worden prachtig gepresenteerd en zijn van hoogste kwaliteit. Seizoensgebonden ingrediënten van lokale en biologische leveranciers en desserts die een triomf van verwennerij zijn sieren hier uw tafel.
Gasten kunnen zich ontspannen op het terras onder een bladerdak van bomen genietend van het uitzicht over de vallei of neem plaats in het spectaculaire restaurant met de enorme openhaard.
Sinds de opening in 2009 is Delaire Graff restaurant een gastronomische bestemming geworden.

Het Indochine restaurant is gelegen aan de Delaire Graff Lodge & Spa, de maaltijden zijn Aziatisch geïnspireerd en worden gepresenteerd met een moderne twist. Ook hier worden alleen de beste ingrediënten gebruikt en deze komen vers van de biologische kas op het landgoed. De smaken zijn levendig en aromatisch en verbonden met gezond leven. U kunt genieten van uw bijzondere maaltijd in  het restaurant of op het terras met uitzicht over de vallei en zicht op de Tafelberg.

Bezoek als u hier bent ook de prachtige Delaire Graff Wijn Lounge waar in de zomer u heerlijk een proeverij kunt doen op het terras en in de winter het bijzonder goed toeven is bij de enorme vuurhaard. Een prachtige plek om te genieten van de ondergaande zon en een goed glas wijn en daarna aan te schuiven voor een heerlijk diner!

Voor meer informatie over het menu kijkt u op de website van het restaurant: Delaire Graff Estate

Delaire Graff Restaurant Openings tijden
(geen kinderen onder de 12 jaar)
Open dagelijks voor lunch

Open woensdag t/m zaterdag
Lunch: 12:00 - 14:30
Diner: 18:00 - 21:00

Indochine Opening Times

Open Monday t/m Sundays: Lunch and Diner
Lunch: 12:30 - 14:30
Diner: 18:30 - 21:30

Delaire Graff Estate| R 310 Helshoogte Pass,| Stellenbosch | Tel. +27 (0)21 885 8160

Indien u uw reis ook via ons heeft gereserveerd, verzorgen wij het bespreken van uw restaurant graag kostenloos voor u.

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika Specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.