Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Verzekeringen samengestelde reis

Als u een reis boekt die essentieel is voor het reizen naar uw vakantie bestemming en die betreffende reis gaat niet  door,  dan wilt u uiteraard dat uw reis in zijn geheel verzekerd is tegen de annulering.
Bijvoorbeeld : u boekt een 14 daagse treinreis. De treinreis wordt door de leverancier wegens technische redenen geannuleerd. U krijgt dan van de leverancier de kosten van de betaalde treinreis terug. De kosten van b.v. uw vliegticket en/of  een eventuele overnachtingen voor of na de treinreis krijgt u echter niet terug.
Dit kan echter wel verzekerd worden. Indien u een annuleringsverzekering heeft waarbij u premie betaald heeft voor de totale reissom op basis van een samengestelde reis kan dit bedrag verzekerd worden. Controleert u goed of deze dekking in uw annuleringsvezekering is opgenomen.

De annulerings verzekering van de Europeesche waar wij mee samen werken verzekert het risico dat reizigers lopen bij een samengestelde reis. Indien een essentieel onderdeel van de reis geannuleerd wordt en er sprake is van  het noodzakelijkerwijs annuleren van de overige reis onderdelen, wordt dit indien u deze vezekering heeft afgesloten vergoed door de Europeesche.
Deze juiste dekking is dus essentieel.

Voor de goede orde: het reisonderdeel wat niet doorgaat valt niet onder de dekking. U krijgt dit immers terug van de leverancier op basis van de reis- en boekingsvoorwaarden. Het gaat dus uitsluitend om de overige onderdelen die door de annulering van het essentiele reisonderdeel  "waardeloos" worden zoals b.v. uw tickets, transfers, extra overnachtingen e.d.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.