Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

SGR

Waarom SGR?

 Boek nooit  uw reis bij een organistatie die niet is aangesloten bij de SGR!

Het zal u maar gebeuren: U heeft een vakantie geboekt en u bent al helemaal in de vakantiestemming. En dan komt de reisorganisatie waar u uw reis heeft geboekt in financiële problemen of gaat zelfs failliet. Weg vakantie! Weg geld!  U moet er niet aan denken?
Maar ook als u al op uw vakantiebestemming bent, kan het mis gaan. Zo kunnen bijvoorbeeld uw verblijf of de terugreis niet zijn betaald omdat uw reisorganisatie niet aan de financiële verplichtingen kan voldoen.

Indien u uw reis heeft ondergebracht bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, ofwel SGR, loop u geen financiele risico's. Wel zo'n veilig gevoel.

Indien u zelf uw verblijf boekt bij een accommodatie loopt u risico's. Deze risico's loopt u niet als u bij de Stichting Zuid-Afrika Specialist boekt. Ons SGR nummer is 3213.

 

Uw reisgeld veilig zonder extra kosten.

De SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of  - indien van toepassing - zorgt er  voor dat uw verblijf of terugreis alsnog wordt betaald.
Dit geldt dus uitsluitend indien u geboekt heeft bij een organisatie die is aangesloten bij de SGR!

Boeken bij een SGR-reisorganisatie kost u bovendien niets extra. Altijd doen dus!

Indien u bij ons een reis boekt die uit verschillende reisonderdelen bestaat is er sprake van een samengestelde reis. Alle bij ons geboekte  reisonderdelen vallen dan onder onze SGR dekking.

De dekking geldt ongeacht uw woonplaatst of nationaliteit .Hierbij gelden de lokale bepalingen van het land waar u woont.
De wettelijke bepalingen kunnen immers per land verschillen. Voor Duitsland is nog een z.g. Sicherungsschein nodig.

Omdat wij deelnemer zijn van de SGR moeten wij aan strenge financiele voorwaarden voldoen. U vindt onze registratie op de website van de SGR onder de naam Zuid-Afrika Specialist ( nr 3213)

Zie ook de annulerings bepalingen bij deze samengestelde reizen.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.