Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Top Tien activiteiten

Een vakantie naar Zuid-Afrika is een geweldige ervaring. In het land is zoveel te zien, maar ook zoveel te beleven. Wat denkt u van : de Tafelberg, het Kruger Park, Addo Elephant Park, Robben Island, de Wild Coast, Swaziland, de Wijnlanden en de Tuinroute.  Dat zijn nog maar een paar van de vele hoogtepunten van Zuid-Afrika.
Maar zoals gezegd er is niet alleen heel veel te zien maar eveneens heel veel te doen in Zuid-Afrika. Duiken met haaien? Walvissen van dichtbij bekijken per boot? Snorkelen met zeehonden? Sandboarden in Hermanus? Skiën in de Drakensbergen? Abseilen vanaf de Tafelberg? Ballonvaren? Kitesurfen bij Blouberg? Golfen in de Wijnlanden?  Ga zo maar door.....
Zuid-Afrika is absouut het land met onbegrensde mogelijkheden als het om activiteiten gaat. Er is zoveel te doen voor iedereen die iets meer actie of sportiviteit wil tijdens zijn vakantie of rondreis in Zuid-Afrika.
De Zuid-Afrika specialist biedt u alle mogelijkheden aan.
De eigenaren Cor en Jolanda Stevens wonen al jaren in Zuid-Afrika en kennen het land als geen ander. Ze gaan regelmatig op pad om op de hoogte te blijven van alle accommodaties, reismogelijkheden en activiteiten.
U wilt natuurlijk wat tips van hen, hier volgt een top tien van  " must do's ":

1.Op safari in Zuid-Afrika
Een game drive in de vroege ochtend of late middag,  het maken  van een bushwalk met professionele ranger, loungen met zicht op de waterplaats waar dieren verzamelen.
Het kan allemaal van low budget tot zeer exclusief.

2. Golfen langs de Garden Route
Er zijn diverse fantastische banen overal in het land, maar enkele van de mooiste vind je langs de tuinroute.

3. Een rugbywedstrijd van de Springbokke
n (Zuid-Afrikaans nationaal rugby team)

4. Wandelen in de Drakensbergen
Een werkelijk fantastisch berggebied met spectaculaire vergezichten en vele mooie watervallen. In de Drakensbergen kun je urenlang wandelen en hiken zonder iemand tegen te komen.

5. Parachutespringen met uitkijk op de Tafelberg
Als je houdt van  adrenaline verhogende activiteiten is dit een aanrader. Het is niet alleen heel spannend om te doen, maar het geeft ook spectaculaire uitzichten.

6. Duiken in de subtropische delen van Zuid-Afrika.
Je kunt langs de kust van Zuid-Afrika goed scubaduiken. Vooral in het noordoosten, net onder de grens van Mozambique. Het water is hier warm, er zijn prachtige koraalriffen en veel grote en kleine vissen. 

7. Wijnproeven in de Kaapse wijnlanden
Valt weinig aan toe te voegen J. De wijnhuizen van Franschhoek en Stellenbosch - vooral de landhuizen in traditionele Cape Dutch stijl zijn prachtig . Ook in Paarl en Somerset-West zijn een paar mooie estates te vinden.  Advies:  blijf een nachtje over op een wijnestate of guesthouse in de buurt zodat je zoveel mogelijk verschillende wijnen kunt proeven.

8. Een wandeling maken over de verlaten stranden van b.v. de Wild Coast .
 Een strandwandeling hoort er zeker bij in een land waar zoveel kustlijn te vinden is!
 Of je nou in het noordelijkste puntje van KwaZulu Natal bent, op de stranden van de Wild Coast wandelt of op het strand van Paternoster uitwaait... het is allemaal even mooi.

9. Met een vliegtuigje of helikopter langs de Zuidkust en de Peninsula vliegen.
Je stapt op in Kaapstad en dan vlieg je in een uurtje langs de kust naar Hermanus, en weer terug.  Niet goedkoop, maar een geweldige beleving.

10. Tot slot in de top tien:
 BRAAIEN (de Zuid-Afrikaanse benaming voor een barbeque).
Alles kan op de braai : verse vis uit de oceaan, gemarineerde lamskotteletten, nationale specialiteit springbok, een simpele hamburger, mais tussen de kolen, braai broodjes of gepofte aardappelen in folie. Je komt zelden een Zuid-Afrikaan tegen die niet kan braaien - dat wordt hier met de paplepel ingegoten. 

Wie op vakantie wil naar Zuid-Afrika kan terecht bij DE ZUID AFRIKA SPECIALIST.

Email: Info@zuidafrikaspecialist.nl
Website: www.zuidafrikaspecialist.nl

ONS SIEN JOU!  .

bron: Kaapstad magazine november 2010

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

 

 

 

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.