Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

World of Birds

    

Voor het zien van 400 verschillende vogelsoorten moet u een bezoek brengen aan het grootste vogelpark van Afrika: 'World of Birds' in de vallei van Hout Bay. De dieren worden in grote volières gehouden waar u doorheen kunt lopen, in totaal meer dan 100 grote vogelverblijven op ruim 4 hectare land.

World of Birds is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 en is makkelijk bereikbaar met de auto en met de blauwe route van de hop-on hop-off bus vanuit Kaapstad. In het park is een restaurantje waar u iets kunt drinken en eten (snack of lichte lunch), ook kunt u zelf eten en drinken meebrengen en op het flamingo-terras picknicken.

Vogels die u kunt zien tijdens uw bezoek zijn onder andere: flamingo's, pinguïns, ganzen, struisvogels, arenden, buizerds, gieren, neushoornvogels, uilen, papegaaien en toekans.

Naast vogels kunt u ook nog een aantal bijzondere reptielen zien en schattige stokstaartjes en aapjes. De 'Monkey Jungle' is het verblijf van de speelse squirrel-monkeys en is tussen 11:30 en 13:00 en tussen 14:00 en 15:30 open, u kunt tussen deze tijden door het verblijf lopen en van dichtbij de aapjes bewonderen. Houdt uw tas wel goed dicht want de aapjes zijn heel nieuwsgierig en snel dus voordat u het weet hebben ze iets uit uw tas gehaald.

Entree: 75 Rand voor volwassenen en 40 Rand voor kinderen (maart 2013).

Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist.

 

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.