Neem contact met ons op via de chat functie aan de onderkant, rechts, van het scherm.
Als "Leave a message" getoond wordt, zijn wij niet direct beschikbaar. We nemen in dat geval z.s.m. contact met u op.
Gratis advies nodig?

Nieuwsbrief

Categorie Autoreizen

Autoreizen

Per auto Zuid-Afrika verkennen is voor veel vakantiegangers de aangewezen manier om kennis te maken met dit prachtige en veelzijdige land. De afwisselingen in de natuur en het landschap maken het reizen met een auto tot een ontspannende bezigheid.  De wegen zijn lang niet zo druk als in Europa en over het algemeen van goede kwaliteit. Toch zijn er in wat afgelegener gebieden ook nog vele ongeteerde wegen. 100 km rijden betekent derhalve niet altijd dat u er met anderhalf uur bent.  In het Krugerpark mag u  niet harder dan 40 km per uur rijden.  Ons advies is om de reistijd altijd ruim aan te houden. Een lekke band kan iedereen overkomen. Houdt met al deze zaken rekening bij uw reisplanning.

Er zijn vele mooie routes per auto te rijden. Wij hebben voor u een aantal voorbeeldreizen op deze website geplaatst. Kijk hieronder voor de diverse mogelijkheden. Staat uw voorkeurs route er niet bij? Geen probleem, wij maken met plezier een reis op maat aan de hand van uw wensen. Alle reizen met een huurauto zijn in principe op maat aan te passen en uit te breiden zodat het programma helemaal aansluit op uw specifieke wensen.

Wij zijn officieel verplicht u te adviseren voor vertrek een internationaal rijbewijs aan te schaffen. Het Nederlandse /Belgische rijbewijs wordt in de praktijk bijna altijd geaccepteerd. Men mag u echter vragen om uw internationale rijbewijs. Wilt u geen enkel risico lopen dan kunt u bij de ANWB een internationaal rijbewijs kopen. Onze autoverhuurders vragen niet om een internationaal rijbewijs.

Lijkt u het fijn op per auto rond te reizen, maar wilt u liever niet zelf rijden?  Vraag ons dan om een voorstel met prive chauffeur.  Onder autoreizen met prive chauffeur ziet u alvast wat voorbeelden. Maar in principe kan iedere reis met prive chauffeur uitgevoerd worden.
Een prive chauffeur kost uiteraard wel meer maar het biedt ook vele voordelen.

Spreekt een van onderstaande reizen u aan maar zou u liever andere accommodaties wensen of een andere categorie auto? Reist u met meer dan twee personen? Vraag ons een offerte op maat voor u te maken aan de hand van uw specifieke reiswensen.

Het onderstaande aanbod van autoreizen staat op volgorde van reisduur en begint met de kortste reisduur vanaf 7 dagen. Indien u korter dan 7 dagen wilt reizen kijk dan in het hoofdmenu onder "bouwstenen". U kunt ook zelf uw reis geheel samenstellen aan de hand van bouwstenen en accommodaties. Onder algemene informatie vindt u antwoorden op vele vragen en uitleg over gebieden en bezienswaardigheden. Komt u er niet uit? Aarzel niet ons te bellen of te mailen.7 daagse budget auto rondreis in de Drakensberg (reisnr. ER 213B)

Hoogtepunten: 

Johannesburg, Drakensbergen, Bergville, Underberg, Sani Pass, Lesotho, Golden Gate Highlands N.P. en Clarens

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: B&B, hotel of guesthouses (gem. 3 tot 4 sterren)
Huurauto: Type Polo Classic of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika en dagtrip Lesotho
Leeftijd: Alle leeftijden

er_213b_new_map.jpg

Uw reis begint in Johannesburg. U vertrekt in zuidelijke richting naar de Drakensbergen, Bergville en Underberg. U heeft de tijd om te genieten van de prachtige natuur van het Giant's Castle Game Reserve in het uKhahlamba Drakensberg National Park. Voor de liefhebber zijn er prachtige  wandel- en hike routes. Geniet van adembenemende landschappen.

Een onvergetelijke reis door de prachtige Drakensbergen inclusief een dagtrip met gids en in een  4x4 voertuig over de beroemde Sani Pass naar het Koninkrijk Lesotho voor een culturele excursie.  De reis gaat via het gezellige kunstenaarsdorp Clarens weer terug naar Johannesburg.

De reis is op maat aan te passen en/of uit te breiden.

Prijs v.a. € 846.00 / ZAR 12.690,00

7 daagse comfortabele auto rondreis door de Drakensberg (reisnr. ER 213C)

Hoogtepunten:

Johannesburg, Drakensbergen, Bergville, Underberg, Sani Pass, Lesotho en Clarens

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: B&B, hotel of guesthouse (4 sterren)
Huurauto: Type Toyota Corolla 1.6 of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika en dagtrip Lesotho
Leeftijd: Alle leeftijden

er_213c_new_map.jpg

Deze autoreis is de perfecte kennismaking met de prachtige Drakensbergen en de beroemde Sani Pass. U reist met uw eigen huurauto door adembenemende landschappen en overnacht in comfortabele accommodaties. Geniet van de prachtige natuur tijdens een wandel- of hiketocht door Giant's Castle Game Reserve in het uKhahlamba Drakensberg National Park en ervaar de ruige ongerepte landschappen tijdens een dagtrip met gids per 4x4 voertuig over de beroemde Sani Pass naar het Koninkrijk Lesotho. U brengt een bezoek aan de bushman rotsschilderingen  en ook een culturele excursie in Lesotho staat op het programma. Tot slot een stop in het pittoreske Clarens en het mooie Golden Gate Highlands park.

Wilt u de reis uitbreiden en/of verlengen, mail ons met uw wensen! Wij maken de reis graag geheel naar uw wensen.

Prijs v.a. € 1403.00 / ZAR 21.045,00

7 daagse luxe auto rondreis door de Drakensberg (reisnr. ER 213L)

Hoogtepunten:

Johannesburg, Drakensbergen, Bergville, Underberg, Sani Pass, Lesotho en Clarens

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Hotel & Lodge (4 - 5 sterren)
Huurauto: Type Categorie M Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika en dagtrip Lesotho
Leeftijd: Alle leeftijden

er_213l_new_map.jpg

Deze autoreis is de perfecte kennismaking met de prachtige Drakensbergen en de beroemde Sani Pass. Geniet in alle luxe en comfort van de omgeving tijdens uw verblijf in minimaal  4 en soms 5 sterren accommodaties.  Beleef de prachtige natuur tijdens een hike door Giant's Castle Game Reserve in het uKhahlamba Drakensberg National Park en ervaar de ruige ongerepte landschappen tijdens een dagtrip met gids per 4x4 voertuig over de beroemde Sani Pass naar het 'Kingdom in the sky': Lesotho. Een culturele ervaring tijdens een bezoek aan de bushman rotsschilderingen tijdens de culturele excursie in Lesotho staat ook op het programma. U maakt nog een laatste stop in het pittoreske Clarens, waar u wellicht enkele souveniers kunt kopen. Wilt u uw reis uitbreiden en /of verlengen met een ander reisnummer uit ons aanbod, laat het ons weten. We kunnen de reis op maat uitbreiden en /of aanpassen aan de hand van uw wensen.

Prijs v.a. € 1970.00 / ZAR 29.550,00

7 daagse autoreis door Kwazulu Natal langs prachtige lodges in de natuur (ER 183)

Hoogtepunten:

Rhino Ridge Safari Lodge, Thonga Beach Lodge, Kosi Forest Lodge, game drives Hluhluwe Imfolozi Game Reserve, iSimangaliso Wetland Park, Kosi Bay Nature Reserve. snorkelen, kanotocht, wandelen, culturele toer, kajakken, boottocht, nachtelijke schildpadwandeling (seizoensgebonden)

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Rhino Ridge Safari Lodge, Thonga Beach Lodge, Kosi Forest Lodge
Huurauto: Niet inbegrepen
Startpunt: Rhino Ridge Safari Lodge
Eindpunt: Thonga Beach Lodge
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden
map_ER_183_isibindi_2.jpg

Tijdens deze 7 daagse autoreis gaat u de natuur van Kwazulu Natal ontdekken. In elke accommodatie verblijft u 2 nachten. U begint bij Rhino Ridge Safari Lodge waar u de mooie heuvels van het Hluhluwe iMfolozi Park gaat bezoeken op zoek naar de Big Five. Vervolgens reist u verder naar Kosi Forest Lodge in het schitterende Kosi Bay Nature Reserve waar u heerlijk kunt wandelen en kanoën . Als laatste verblijft u bij Thonga Beach Lodge met een waanzinnig uitzicht op de Indische Oceaan en goede snorkel- en duikmogelijkheden. Bij elke accommodatie zijn maaltijden en een aantal activiteiten inbegrepen.

Prijs v.a. € 1.000,00 / R 14.994,00 prijzen zijn p.p.

8 daagse budget auto rondreis in de Westkaap (reisnr. ER 203B)

Hoogtepunten:

Kaapstad, V&A Waterfront, Kasteel de Goede Hoop, Robben Eiland, Kirstenbosch, Camps BayOld Biscuit Mill, Tafelberg, Wijnlanden,Stellenbosch, Franschhoek

*Klik op de kaartje voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3-sterren guesthouse, hotel en self catering cottage
Huurauto: Type: Polo Vivo Hatch of gelijkwaardig
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_203_B_map.jpg

Deze budget reis is geschikt voor mensen die Kaapstad en de Wijnlanden op een voordelige manier willen verkennen. Stads liefhebbers zullen genieten in de metropool Kaapstad. Wijnliefhebbers zullen vallen voor het knusse Stellenbosch, temidden van de wijnlanden.   Culinair genieten kan in 'The food Capital' Franschhoek.

U zult een heerlijke tijd in de West-Kaap hebben, waar veel Hollandse en Franse invloeden terug te vinden zijn. Kom en geniet van vergezichten over de stad, het natuurschoon van het Kaapse schiereiland en de schoonheid van de glooiende wijnlanden van Zuid-Afrika. Na deze reis heeft u vast de smaak te pakken om meer van Zuid-Afrika te gaan ontdekken!

Prijs v.a. € 802.00 / ZAR 12.030,00

9 daagse luxe reis: Ster van het Noorden (reisnr. ER 209L)

Hoogtepunten:

Johannesburg, WelgevondenPanorama route, Blyde River Canyon, Bourke's Luck Potholes, God's Window, Three Rondavels, watervallen, Pilgrim's Rest, Kruger NP

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 & 5 sterren accommodaties
Huurauto: Type Categorie M Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid - Afrika
Leeftijd: Voor het Krugerpark geldt een minimum leeftijd van 6 jaar voor game drives

s_map.jpg

Met veel zorg zijn de 4 tot 5 sterren accommodaties van deze luxe reis door de Zuid-Afrika Specialist uitgekozen. Wellicht denkt u bij Zuid-Afrika niet gelijk aan luxe, maar als u deze reis maakt zult u aangenaam verrast worden. Deze reis verdient met recht een  "ster! U verblijft op prachtige lokaties en in mooie accommodaties. U bezoekt als eerste  het Welgevonden park waar u al veel wild kunt spotten. Via Tzaneen rijdt u naar Hoedspruit en daarna bezoekt u het  Kruger National Park . Er is tevens voldoende tijd om de De Panoramaroute  te rijden . Uw reis eindigt weer in Johannesburg. Wilt u de reis uitbreiden, aanpassen  en/of verlengen , geen probleem, mail ons met uw persoonlijke wensen.

Prijs v.a. € 4668.00 / ZAR 70.020,00

9 daagse budget reis: Ster van het Noorden (reisnr. ER 209B)

Hoogtepunten:

Johannesburg, Pilanesberg, White River, Panorama Route, Blyde River Canyon, Bourkes Potholes, God's Window, The Three Rondavels, Pilgrims Rest, Kruger National Park

*Klik op de kaart voor routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: In guesthouses, resorts, safari camps, hotel
Huurauto: Type: Categorie C of gelijkwaardig
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_209_B_map_new_2017.jpg

Deze budget reis start in Johannesburg en is dé ideale kennismakingsreis met de Zuid-Afrikaanse Bush in het noorden van Zuid-Afrika. U verblijft op prachtige lokaties en in  budget vriendelijke accommodaties. U bezoekt o.a. het Pilanesberg National Park waar u veel wild kunt spotten. Via de beroemde Panorama - en de Watervallenroute reist u naar White River.  Tot slot bezoekt u het wereldberoemde Kruger Nationaal Park als afsluiting van deze 9 daagse autorondreis, waarna u terugkeert naar Johannesburg.

Prijs v.a. € 1590.00 / ZAR 23.850,00

10 daagse ontspannende reis Kort Afrikaans (reisnr. ER 011C)

Hoogtepunten:

Stellenbosch, Simon's Town, Franschhoek, Hermanus, Wijnlanden, Strand, Tafelberg, Kaapstad en walvissen (tussen augustus en november)

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: B&B of guesthouse (3 en 4 sterren)
Huurauto: Categorie C Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

map_new.jpg

Met heerlijke 4-sterren accommodaties op prachtige en diverse lokaties, bent u zeker van een super reis! Ervaar het stadsleven van de "Mothercity" Kaapstad waar van alles te beleven en te zien valt en de gezellige Kaaps-Hollandse Dorpstraat van Stellenbosch met haar uitgestrekte wijnlanden. Het meer mondaine Franschhoek waar op elke straathoek wel een top restaurant of leuke boetiek te vinden is en het kustplaatsje Hermanus waar strandwandelen wellicht uw nieuwe hobby wordt. Niets moet, alles mag en "Ontspannen" is voor deze reis het sleutelwoord!

Prijs v.a. € 1366.00 / ZAR 20.490,00

10 daagse luxe golfreis rondom Kaapstad (reisnr. ER 011L)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Constantia, Kaapse Schiereiland, Stellenbosch, Franschhoek, Hermanus

*Klik op de kaart foto voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie:5 sterren B&B, guesthouses of hotels
Huurauto: Categorie M Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_011_L_map.jpg

Deze reis is geschikt voor de verwende reiziger die graag in mooie en luxe accommodaties verblijft en houdt van golfen.  De luxe accommodaties liggen allemaal op prachtige lokaties en bieden u fijne kamers voorzien van alle belangrijke faciliteiten.

Prijs v.a. € 2512.00 / ZAR 37.680,00

10 daagse reis: Kaapstad, walvissen, Knysna en safari in 5-sterren accommodaties (ER 199)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Hermanus, Knysna, Sanbona Wildlife Reserve, Big Five safari, luxe 5* accommodaties

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Aanbieding geldig mei-september 2018
Accommodatie: 5-sterren lodges en hotels
Huurauto: Niet inbegrepen
Startpunt: Kaapstad (Claremont)
Eindpunt: Sanbona Wildlife Reserve
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden (minimum leeftijd voor game drives is 4 jaar)

map_ER_199_inspirational_places.jpg

Dit luxe reispakket begint met drie overnachtingen in The Andros Deluxe Boutique Hotel nabij Kaapstad (Claremont). U verblijft in een deluxe kamer inclusief ontbijt. Daarna gaat u door naar Hermanus waar u twee nachten in Mosaic Lagoon Lodge verblijft inclusief maaltijden en activiteiten. In Knysna verblijft u vervolgens twee nachten in The Turbine in een standaard kamer op basis van logies en ontbijt. U eindigt tussen de wilde dieren in het Sanbona wildreservaat bij Gondwana Lodge waar u twee nachten verblijft inclusief maaltijden en activiteiten.

Prijs v.a. € 1.519,00 / R 22.774,00 prijzen zijn p.p.

11 daagse autoreis door Krugerpark, Swaziland, Hluhluwe en de Drakensbergen (ER 218B)

Hoogtepunten:

Johannesburg, Hazyview, Panorama Route, Kruger National Park, Mlilwane Wildlife Sanctuary, Swaziland, Huluwe -Imfolozi Park, Zululand, Giant's Castle, Drakensberg, Clarens

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Nationale Parken, 3 sterren accommodaties of gelijkwaardig
Huurauto: Type Polo Classic of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika en Swaziland
Leeftijd: Alle leeftijden

1_map.jpg

Deze bijzondere maar betaalbare reis start in Johannesburg. U rijdt u via de prachtige Panoramaroute naar het wereldberoemde Kruger National Park. Hier is het Wildlife natuurlijk de topattractie. Voor cultuur en natuur gaat u naar Swaziland. Wonderlijk natuurschoon ziet u in het Hluhluwe Park en bij Giant's Castle in de Drakensbergen.

Geniet van deze fijne rondreis door het noordoostelijk deel van Zuid-Afrika.

Prijs v.a. € 1304.00 / ZAR 19.560,00

11 daagse luxe autoreis door Noordelijk Zuid-Afrika (reisnr. ER 218L)

Hoogtepunten:

Johannesburg, Hazyview, Panorama Route, Kruger National Park, Swaziland, Hluhluwe, Drakensbergen

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 5 x 5 sterren lodge/hotel of guesthouse, 1 x 4 sterren, 1 x 3 sterren lodge
Huurauto: Type Categorie M Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika en Swaziland
Leeftijd: Alle leeftijden

map_new.jpg

Deze luxe en bijzondere reis start vanuit Johannesburg.  Met een comfortabele auto rijdt u via de prachtige Panoramaroute naar het wereldberoemde Kruger National Park. Hier is het Wildlife natuurlijk de topattractie. Voor cultuur en natuur gaat u naar Swaziland en wonderlijk natuurschoon ziet u in Hluhluwe en de Drakensbergen. Tijdens deze reis overnacht u in luxe accommodaties op unieke plekken.  Een reis voor de verwende vakantieganger! Geniet van deze mooie reis door  noord oostelijk  Zuid-Afrika. De reis is uitstekend te combineren met andere reizen uit ons totale reisaanbod. Wilt u liever een reis op maat of onderdelen wijzigen in het programma? Ook dat kan! Mail ons met uw wensen en wij stellen de reis geheel op maat voor u samen.

Prijs v.a. € 4896.00 / ZAR 73.440,00

11 daagse luxe safari autoreis door Zuidelijk Krugerpark (reisnr. ER 179L)

Hoogtepunten:

Krugerpark, Panoramaroute

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 5 sterren accommodaties of gelijkwaardig
Huurauto: Type Categorie M Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_079_l_new_map.jpg

Overnachten in luxe 5 sterren accommodaties op exclusieve plekjes, rondreizen in alle comfort met een hoge en ruime auto, goed begeleide safari's en drankjes bij zonsondergang in een adembenemend mooie setting. Dit zijn enkele kermerken van deze fantastische reis. De ultieme luxe safarireis door het zuidelijke deel van het Krugerpark waarin Wildlife en een betoverende natuur centraal staan.

Vanuit Johannesburg vertrekt u naar het kleine dorpje White River, gelegen in het prachtige Lowveld van Mpumalanga. In het wereldberoemde Kruger National Park gaat u op zoek naar de Big Five. Bij de meeste lodges verblijft u op basis van volpension en game drives. Via de indrukwekkende Panorama route eindigt u deze reis. U kunt daarna terugkeren naar Johannesburg of uw reis verlengen al naar gelang uw wensen.

Prijs v.a. € 7220.00 / ZAR 108.300,00

12 daagse safari rondreis door het Noorden van Zuid-Afrika (reisnr. ER 209CL)

Hoogtepunten:

Pilanesberg game reserve, Waterberggebied, Greater National Krugerpark.

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 sterren accommodaties
Huurauto: Type categorie F Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_209_CL_map_new_2017.jpg

Deze reis is een mooie kennismakingsreis met de Afrikaanse Bush. U reist door het Noorden van Zuid-Afrika en bezoekt o.a. Pilanesberg Game reserve, Waterberggebied en Greater National Krugerpark. U overnacht in comfortabele accommodaties. De reis is uitstekend uit te breiden met een van onze andere reismogelijkheden.

Prijs v.a. € 4279.00 / ZAR 64.185,00

12 daagse autoreis "Pareltjes" van Limpopo en Mpumalanga (reisnr. ER 178)

Hoogtepunten:

Limpopo, Mpumalanga, Welgevonden game reserve, Leshiba wilderness reserve, Panorama Route, Greater Krugerpark

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 en 5 sterren accommodaties
Huurauto: Type Categorie R van Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_178_map_new.jpg

Ontdek onze "Pareltjes" van de Limpopo en Mpumalanga provincies  tijdens deze 11 daagse autorondreis.

Prijs v.a. € 5507.00 / ZAR 82.605,00

13 daagse luxe golfreis (reisnr. ER 073)

Hoogtepunten:

KaapstadStellenbosch, George, Addo Elephant park

*Klik op de kaart foto voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 tot 5 sterren Guesthouses en B&B's
Huurauto: Type Toyota Rav GX CVT of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Port Elizabeth
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_073_map_new_2017.jpg

Deze reis is een prachtige uitdaging voor liefhebbers van golf en luxe. U kunt tenminste 8 keer golf spelen op prachtige courses aan de kust van Zuid-Afrika.  U begint in Kaapstad en gaat via Stellenbosch naar George en St. Francis. Naast fantastische golfbanen heeft Zuid-Afrika nog veel meer moois te bieden. Er is tijd om culinair te genieten, te winkelen maar ook een safari pakket is opgenomen in deze reis.

Prijs v.a. € 3345.00 / ZAR 50.175,00

13 daagse comfortabele autoreis: Veelzijdige West-Kaap (reisnr. ER 609C)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Kaapse Schiereiland, Wijnlanden, Franschhoek, Big Five safari Aquila, Oudtshoorn, Knysna, Swellendam, Hermanus, ,  

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: B&B of guesthouse (4 sterren)
Huurauto: Type Polo Classic of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

map_new.jpg

Een comfortabele reis door de afwisselende provincie West-Kaap met haar prachtige kustlijnen, groene natuurgebieden, historische stadjes en natuurlijk wereldstad Kaapstad. Een provincie waar genieten van zowel de omgeving als van lekker eten en drinken centraal staan. Tijdens deze reis gaat u ook op safari. U gaat op zoek naar de Big Five in het Aquila Game Reserve. De reis voert u vanaf Kaapstad door de Kleine Karoo richting Knysna en u reist via de kust (tuinroute) weer terug naar Kaapstad. De accommodaties in deze reis zijn van uitstekende kwaliteit (4 sterren) en de reisafstanden per dag niet groot. Deze mooie reis biedt vele extra mogelijkheden voor excursies en activiteiten, maar ook genoeg tijd om te relaxen.

Prijs v.a. € 1818.00 / ZAR 27.270,00

14 daagse luxe autorondreis: het Beste van de Kaap (reisnr. ER 099L)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Kaapse Schiereiland, Muizenberg, Stellenbosch, Franschhoek, wijnlanden,  Sanbona Private Game Reserve, Swellendam, Hermanus

*Klik op de kaart foto voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 5 sterren accommodaties of gelijkwaardig
Huurauto: Type Categorie M Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_099l_map.jpg

Deze tweeweekse autorondreis laat u op rustige wijze genieten van enkele hoogtepunten van de Kaap. U brengt een bezoek aan Kaapstad, het Kaapse Schiereiland, de Wijnlanden, een private game reserve, Swellendam en Hermanus. U verblijft in luxe accommodaties en beschikt over een comfortabele auto.

Prijs v.a. € 4914.00 / ZAR 73.710,00

14 daagse autoreis Westkaap voor natuur liefhebbers met vleugje cultuur (reisnr. ER 037)

Hoogtepunten:

Stellenbosch, Kagga KammaBushman's Kloof, Paternoster, Langebaan, Westkust, Kaapstad, Cederbergen, West Coast

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 en 5-sterren accommodaties
Huurauto: Categorie C Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

1_map.jpg

Deze autorondreis voert u door enkele bekende gebieden van de West Kaa, zoals Kaapstad en de Wijnlanden, maar u bezoekt ook enkele minder bekende gebieden zoals de West Coast en de Cederbergen.

Met name in het Zuid-Afrikaanse voorjaar is dit een bijzonder gebied om te verkennen. In de maanden augustus / september kunt u hier namelijk beloond worden met een fantastisch fenomeen: de wilde bloemen die in bloei staan. Houdt er rekening mee dat u in deze tijd koude nachten kunt meemaken en ook regenval kunt hebben, maar het zien van de wilde bloemen is absoluut een belevenis! De andere maanden van het jaar is dit gebied ook zeker de moeite waard. U kunt genieten van de fraaie stranden, de zee en kleine dorpjes bezoeken.

Prijs v.a. € 3206.00 / ZAR 48.090,00

15 daagse autorondreis Zuid-Afrika voor wie eens wat anders wil...( reisnr.ER 051)

Hoogtepunten:

Clarens, Kwazulu Natal, Drakensbergen, iSimangaliso Wetland Park Elephant coast. Lake Jozini.

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: B&B, lodge, guest house, hotel en chalet
Huurauto: Type Categorie C Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid - Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_051_map_new.jpg

Deze rondreis is zeer geschikt voor degenen die graag van de gebaande paden gaan. De route is zeker niet standaard en voert langs bijzondere locaties. U bezoekt o.a. Clarens, de Drakensbergen, Zululand, de Elephantcoast en Lake Jozini. De reis begint en eindigt in Johannesburg en kan naar wens uitgebreid worden. Wilt u bijvoorbeeld ook Swaziland en/of Krugerpark opnemen in het reisschema? Laat het ons weten, wij passen deze reis op maat voor u aan. Ook een leuk idee is om de reis te combineren middels een binnenlandse vlucht naar Kaapstad om die omgeving te verkennen.

Prijs v.a. € 3548.00 / ZAR 53.220,00

15 daagse autoreis door het Noorden van Zuid-Afrika (ER 218 C)

Hoogtepunten:

Panoramaroute, Sabi Sand Game Reserve, Kruger National Park, Swaziland, Hluhluwe Park, Drakensbergen.

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 sterren accommodaties
Huurauto: Type categorie F Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika & Swaziland
Leeftijd: Alle leeftijden

er_218_C_new_map.jpg

Een heerlijke kennismakingsreis met het noordelijk deel van Zuid-Afrika. U verblijft in fijne accommodaties en kunt genieten van ongekend natuurschoon en wildlife. Deze reis is ook  uitstekend te combineren met een reis door het zuiden van Zuid-Afrika.

Prijs v.a. € 3648.00 / ZAR 54.720,00

15 daagse budget autoreis: Veelzijdige West-Kaap (reisnr. ER 609B)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Kaapse Schiereiland, wijnlanden, Franschhoek, Big Five safari Aquila, Oudtshoorn, Knysna, Swellendam, Hermanus

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3 of minder sterren lodges, guesthouses en B&B's
Huurauto: Type: Categorie C Europcar
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_609_B_map.jpg

In twee weken de afwisselende provincie West-Kaap verkennen met haar prachtige kustlijnen, groene natuurgebieden, historische stadjes en natuurlijk wereldstad Kaapstad. Een provincie waar genieten,  van zowel de omgeving,  als van lekker eten en drinken,  centraal staat.

Tijdens deze reis gaat u ook op safari. U gaat op zoek naar de Big Five in het Aquila Game Reserve. De reis voert u vanaf Kaapstad door de kleine Karoo richting Knysna en u reist via de kust weer terug naar Kaapstad. De accommodaties in deze reis zijn van goede kwaliteit (3 sterren) en de reisafstanden per dag niet groot. Deze mooie reis biedt vele extra mogelijkheden voor excursies en activiteiten, maar ook mogelijkheden om te relaxen.

Prijs v.a. € 1566.00 / ZAR 23.490,00

15 daagse malaria vrije autorondreis van Kaapstad naar Johannesburg (reisnr. ER 017)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Stellenbosch, Swellendam, Oudtshoorn, TsitsikammaSchotia, Kololo Game Reserve

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3 tot 4 sterren guesthouses, chalets en B&B's
Huurauto: Categorie C Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

1_map.jpg 2_map.jpg

Een reis die veel spectaculairder is dan de titel doet vermoeden! U reist vanuit cultureel Kaapstad richting de zinnenstrelende wijnlanden, waarna u via de prachtige Route 62 naar Oudtshoorn rijdt. Van de struisvogels aldaar is het niet ver naar het land van de olifanten. Met een binnenlandse vlucht vertrekt u vervolgens vliegensvlug naar Johannesburg om vandaar uit een malariavrij  wildpark  in het Waterberg gebied te verkennen.

Een fantastische kennismakingsreis waarbij u besmet zult raken met het echte Afrika gevoel

Prijs v.a. € 2504.00 / ZAR 37.560,00

15 daagse relaxte autorondreis "parels van Zuid-Afrika" (reisnr. ER 508)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Stellenbosch, Durban, St Lucia, Swaziland, Kruger National Park & Panorama Route

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 sterren accommodaties
Huurauto: Type Toyota Corolla of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika & Swaziland
Leeftijd: Alle leeftijden

1_map.jpg 1_map_2.jpg

Ontdek in 15 dagen een aantal "parels" van Zuid-Afrika. Deze afwisselende rondreis brengt u onder andere in Kaapstad, Durban, St. Lucia, Swaziland en het Krugerpark. Via de mooie Panoramaroute rijdt u naar Johannesburg, het eindpunt van uw reis. U slaapt in leuke en bijzondere accommodaties en heeft uiteraard een betrouwbare huurauto tot uw beschikking. U maakt kennis met een aantal van de bruisendste steden, het Afrikaanse dierenrijk en de schitterende natuur... u zult uw ogen uitkijken!

Prijs v.a. € 2228.00 / ZAR 33.420,00

16 daagse comfortabele kennismakingsreis Zuid Afrika (reisnr. ER 098)

Hoogtepunten:

KaapstadStellenbosch, wijnlanden,  Aquila Private Game ReserveRoute 62, Oudtshoorn, Cango Caves, Knysna, Swellendam, Hermanus

*Klik op de kaart foto voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 sterren B&B's, guesthouses en Safari park
Huurauto: Type Toyota Corolla of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_098_map_new_2017.png

Deze 16 daagse reis door de provincie West- Kaap is een uitstekende reis voor vakantiegangers die voor het eerst naar Zuid-Afrika komen. U reist met een huurauto door de meest zuidelijke provincie van Zuid-Afrika. Tijdens deze reis maakt u op uw gemak kennis met een bijzonder mooi deel van Zuid-Afrika. U verblijft meerdere nachten op 1 lokatie waardoor u voldoende tijd heeft om de omgeving te verkennen. U bezoekt o.a. Kaapstad, Hermanus, de Wijnlanden, rijdt een deel van de prachtige tuinroute en van de route 62. Ook zult u een nacht verblijven in een  (malaria vrij) safaripark, waar u kennis kunt maken met de wilde dieren die in Zuid-Afrika wonen. De accommodaties (4 sterren) zijn allen kleinschalig en liggen in een mooie omgeving. Een reis die u doet verlangen naar meer.....

Prijs v.a. € 2492.00 / ZAR 37.380,00

17 daagse autoreis rondje Westkaap (ER 069)

Hoogtepunten:

West Kaap, Tuinroute, Route 62

*Klik op de kaart fotos voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie:  4-sterren
Huurauto: Type Categorie C van Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_069_map_new_2017.jpg

Deze reis is uitermate geschikt voor reizigers die in een rustig tempo het zuiden van de provincie West Kaap willen bezoeken. De meeste overnachtingen zijn in accommodaties die eigendom zijn van Nederlandse of Belgische eigenaren. Wel zo prettig als u de Engelse taal  niet goed beheerst!

U verblijft regelmatig meerdere nachten bij een accommodatie zodat u voldoende tijd heeft om de omgeving te verkennen en te relaxen. De reis begint en eindigt in Kaapstad en neemt u mee langs de prachtige en afwisselende Tuinroute en door het binnenland (route 62).

Prijs v.a. € 2256.00 / ZAR 33.840,00

17 daagse autoreis lekker luxe genieten in de West Kaap (reisnr ER 059)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Houtbay, Stellenbosch, Franschhoek, Knysna, Botlierskop Private Game Reserve & Hermanus

*Klik op de kaart foto voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 sterren Guesthouses en B&B's
Huurauto: Type VW Polo sedan of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Vanaf 6 jaar (regelgeving safari's Botlierskop)

1_map.jpg

Deze 17 daagse reis is zeer geschikt voor de vakantieganger die lekker ontspannen wil, niet steeds de koffer wil uit- en inpakken en niet teveel wil rondreizen. U verblijft meerdere nachten bij één  accommodatie. Heeft u zin om op pad te gaan dan zijn er diverse activiteiten en bezienswaardigheden in de nabije omgeving.  De accommodaties zijn allen met zorg uitgekozen en van 4 0f 5 sterren kwaliteit. U begint in Hout Bay gelegen op een klein half uurtje rijden gelegen vanaf Kaapstad. U kunt van hieruit vele uitstapjes maken, zowel naar Kaapstad als naar het Kaapse Schiereiland. 

Daarna gaat u verder naar Franschhoek, the food and wine capital of South Africa.  In dit gebied kunt u heerlijk genieten van de Zuid-Afrikaanse wijnen en van fantastische lunches en diners in een van de vele wijnestates of restaurants.  Daarna rijdt u via het binnenland of langs de kust - aan u de keuze - naar Knysna wat gelegen is aan een mooie lagune. U gaat ook op safari deze reis:  in  Botlierskop Private Game Reserve waar u slaapt in een deluxe tent. Als afsluiting van deze relaxte reis bezoekt u het gezellige kustplaatsje Hermanus waar u in het seizoen walvissen kunt spotten. Maar er is veel meer te doen in Hermanus.....!

Prijs v.a. € 4910.00 / ZAR 73.650,00

17 daagse autoreis voor liefhebbers van wandelen, rust en natuur (reisnr. ER 164)

Hoogtepunten:

Waterberg gebied, Cederbergen, West kust en Kaapstad

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 en 5 sterren  accommodaties
Huurauto: Type Categorie C van Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_164_map_1_new.jpg er_164_map_2_new.jpg

Een prachtige reis door een gedeelte van Zuid-Afrika wat er om vraagt ontdekt te worden. Het Waterberg gebied is zo'n stukje fantastisch Zuid-Afrika waar rust, ruimte en vooral wildlife de kernwoorden zijn. Wat te denken van de bijzondere rotsformaties van de Cederbergen waar eeuwenoude rotstekeningen zich al die jaren verborgen houden...tot u komt. De West Coast en haar vissersdorpjes zijn de plaats voor; wilde voorjaarsbloemen, heerlijke zeevruchten en bovenal een strakke blauwe lucht.

Prijs v.a. € 3237.00 / ZAR 48.555,00

18 daagse autoreis van Kaapstad tot Port Elizabeth (reisnr. ER 614)

Hoogtepunten:

West Kaap en deel Oost Kaap

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3-4 sterren B&B's of guesthouses
Huurauto: Type Categorie C van Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Port Elizabeth
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_614_new_map_2017.jpg

Een heerlijk relaxt reistempo waarbij u start in Kaapstad en eindigt in Port Elizabeth. Al reizend maakt u kennis met een groot deel van de West Kaap en een klein deel van de Oost Kaap.  De eerste dagen kunt u zich onderdompelen in bruisend Kaapstad met haar vele bezienswaardigheden. Daarna is het tijd voor de wijnlanden, historische dorpen, mooie kustlijnen, bergpassen, grotten, safari en natuurgebieden zoals b.v. Tsitsikamma National Park en het Featherbed nature reserve. De reisafstanden per dag zijn klein zodat u voldoende tijd heeft om te genieten van al het moois onderweg, u overnacht in 3 en 4 sterren accommodaties.

Prijs v.a. € 3064.00 / ZAR 45.960,00

18 daagse relaxte en luxe autoreis in West-Kaap (reisnr. ER 609L)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Wijnlanden, Oudtshoorn, Sanbona Wildlife Reserve, Hermanus

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 5 sterren accommodaties
Huurauto: Type Categorie M Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden (game drives bij Sanbona vanaf 4 jaar)

er_609_L_map_new.jpg

Een rondreis door de Westkaap waarbij u verblijft in luxe accommodaties. Uw reis voert over spectaculaire bergpassen, lange fraaie kustlijnen, door groene natuurgebieden en u bezoekt historische steden,. Uiteraard is een bezoek aan de 'moederstad' Kaapstad ook inbegrepen.

Een reis naar  Zuid-Afrika maken zonder een bezoek aan een wildpark is ondenkbaar. Derhalve hebben wij in deze reis ook een bezoek aan een wildpark opgenomen.

Prijs v.a. € 3866.00 / ZAR 57.990,00

18 daagse rondreis Veelzijdig Zuid-Afrika in vogelvlucht (reisnr. ER 181)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Addo Elephant Park, Durban, Drakensbergen

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 tot 5 sterren accommodaties
Huurauto: Type categorie F Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_181_map_1_new.jpg er_181_map_2_new.jpg

'De wereld in één land', zo wordt Zuid-Afrika vaak genoemd en dat is zeker waar! Het land biedt een enorme diversiteit aan landschappen, natuur en cultuur. Deze reis is zeer geschikt voor mensen die 'in korte tijd' veel willen zien. Uw reis begint in Kaapstad en eindigt in Johannesburg. De omgeving is iedere keer weer anders en zal u elke keer weer opnieuw verbazen. Van pinguïns naar olifanten lijkt een enorme stap, maar in Zuid-Afrika, reizend per auto en per vliegtuig is dit mogelijk. De reis is een aaneenschakeling van mooie momenten. Maak in korte tijd kennis met de dit veelzijdige land!

Prijs v.a. € 3563.00 / ZAR 53.445,00

18 daagse autoreis van Port Elizabeth naar Kaapstad (geschikt voor golfers) (reisnr. ER 018)

Hoogtepunten:

Addo Elephant park, Tuinroute, Kleine Karoo, Wijnlanden, Kaapstad

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 tot 5 sterren B&B of Guesthouses 
Huurauto: Type Toyota Corolla C of gelijkwaardig
Startpunt: Port Elizabeth
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_018_map_new_2017.jpg

Deze luxe autoreis start in Port Elizabeth en eindigt in Kaapdstad. In een  relaxt reistempo maakt u kennis met de hoogtepunten van de Oost - en Westkaap.  Op de meeste lokaties verblijft u meerdere nachten. Voldoende tijd om dingen te ondernemen maar ook tijd  om tot rust te komen! Deze reis is ook zeer geschikt voor golfliefhebbers.

De reis is uitstekend te combineren met een reis in het noorden van Zuid-Afrika.

Prijs v.a. € 4264.00 / ZAR 63.960,00

19 daagse reis door de ruige en rustgevende natuur van de West en Oost Kaap (ER 114)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Kaapse Schiereiland, West Kust, Langebaan, Clanwilliam, Cederbergen, Wijnlanden, Stellenbosch, Hermanus, Karoo, Oudtshoorn, Knysna, Tsitsikamma National Park, Schotia Game Reserve, Addo Elephant National Park, Big Five.

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Voornamelijk 4* Lodges, Guesthouses en B&B's
Huurauto: Type VW Polo Classic of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Port Elizabeth
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_114_map.jpg

Deze mooie reis laat u kennis maken met de pareltjes van de  Oost- en WestKaap die voor veel toeristen onontdekt blijven. U overnacht merendeels in kleine dorpjes midden in de prachtige natuur met verblijf in uitstekende 3 en 4-sterren accommodaties.  U bezoekt de West kust, het Kaapse Schiereiland, Kaapstad, de Cederbergen, de Wijnlanden, de Karoo, de Garden route en tot slot Addo Elephant park en Schotia game reserve.

Voor wie graag actief is in de natuur (hiken, wandelen, kajakken of simpelweg genieten van het uitzicht), is dit een zeer geschikte reis. Naast de afgelegen dorpen bezoekt u ook de meer toeristische plaatsen als Knysna, Hermanus , Stellenbosch en natuurlijk Kaapstad. 

Prijs v.a. € 3738.00 / ZAR 56.070,00

19 daagse 5 sterren autorondreis Rust, Relax en Safari (reisnr. ER 130)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Bushmans Kloof in de Cederbergen, Swellendam, Plettenberg Bay, Addo Elephant Park, Shamwari Game Reserve.

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 5 sterren accommodaties
Huurauto: Categorie H van Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Port Elizabeth
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_130_new_map.jpg

Een luxe auto rondreis met verblijf in uitsluitend 5 sterren accommodaties door de West- en Oostkaap, waarbij ontspanning en genieten voorop staan vergezeld van hier en daar een safaribelevenis!  Uw reis start in Kaapstad en eindigt in Port Elizabeth.

Prijs v.a. € 8204.00 / ZAR 123.060,00

19 daagse autoreis langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika (reisnr. ER 603)

Hoogtepunten:

Kaapstad, wijnlanden, Tsitsikamma N.P., Schotia Game Reserve, Garden Route, iSimangaliso Wetlands, Swaziland, Kruger Park, Panorama Route.

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3-4 sterren B&B's of guesthouses, 1x beehive
Huurauto: Type Polo Classic of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Cape Town
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika & Swaziland
Leeftijd: Alle leeftijden

1_map.jpg 1_map_2.jpg

Een zeer complete autoreis langs vele hoogtepunten van Zuid-Afrika en een uitstapje naar het bijzondere koninkrijk Swaziland. Deze reis begint in Kaapstad en gaat via de wijnlanden en de Garden Route richting  Tsitsikamma National Park. Vervolgens een  safari in het Schotia Game Reserve en daarna een binnenlandse vlucht van  Port Elizabeth naar Durban. Vanaf Durban reist u noordwaarts richting  de iSimangaliso Wetlands bij St. Lucia en vervolgens dwars door  Swaziland. Tot slot gaat u  naar het Krugerpark en via de Panorama Route naar Johannesburg. waar de reis eindigt.   Metropool Kaapstad, prachtige groene natuurgebieden, bergen, Garden Route, de kust en safari's: deze reis heeft het allemaal!

U verblijft in kwalitatief goede en afwisselende accommodaties en er zijn veel mogelijkheden om de bezienswaardigheden van uw keuze te bezoeken of extra excursies te maken.

Prijs v.a. € 2612.00 / ZAR 39.180,00

20 daagse Kennismakingsreis Zuid-Namibie per 4 x 4 auto (ER 001)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Cederbergen, Springbok, Namibië, Clanwilliam, Stellenbosch.

*Klik op de kaartjes voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Voornamelijk 3 & 4* Lodges, Guesthouses en B&B's
Huurauto: Type Europcar Categorie W
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika & Namibië
Leeftijd: Alle leeftijden

er_001_map_1.jpg er_001_map_2.jpg

Kennismaken met twee fascinerende landen in één reis: Zuid-Afrika en Namibië.
Deze reis start en eindigt in Kaapstad. U brengt een bezoek aan het noordwesten van Zuid-Afrika en aan het zuiden van Namibie.

Prijs v.a. € 4418.00 / ZAR 66.270,00

21 daagse autorondreis Garden route en Karoo (reisnr. ER 095)

Hoogtepunten:

KaapstadHermanus,  Wijnlanden, Tsitsikamma National Park, Addo Elephant National Park, KnysnaOudtshoornRobertson,

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Voornamelijk 3 en 4 sterren accommodaties
Huurauto: Type Categorie C Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Minimum 12 jaar

er_095_map_new.jpg

Deze mooie en  betaalbare autorondreis laat u kennis maken met de pareltjes van de  Oost- en WestKaap. De reis begint en eindigt in Kaapstad. U overnacht zowel  in kleine dorpjes,  midden in de prachtige natuur, als in de grote Mothercity Kaapstad.

Prijs v.a. € 2812.00 / ZAR 42.180,00

21 daagse autoreis van Kaapstad tot Port Elizabeth (reisnr. ER 146)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Wijnlanden, Oudtshoorn, Addo Elephant Park

*Klik op de kaart voor een routekaartje.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3 en 4 sterren B&B of guesthouses
Huurauto: Type categorie C Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Port Elizabeth
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_146_map_new.jpg

Perfecte reis voor nieuwkomers in Zuid-Afrika ! In een rustig reistempo reist u langs de hoogtepunten van de Westkaap en een stukje van de Oostkaap.  De reis start in Kaapstad en eindigt in Port Elizabeth. U heeft voldoende tijd om te genieten van natuur en cultuur. Tevens kunt u kennis maken met en genieten van de Zuid-Afrikaanse keuken en haar prachtige wijnen.  U verblijft veelal in kleinschalige 3 of  4 sterren accommodaties..

De reis is uitstekend uit te breiden met een van onze reismogelijkheden in het noorden van Zuid-Afrika.

Prijs v.a. € 2850.00 / ZAR 42.750,00

21 daagse autoreis "de Wereld in één Land" (reisnr. ER 518)

Hoogtepunten:

Kaapstad, Kaapse Schiereiland, Route 62, Oudtshoorn, Wilderness National Park, Tsitsikamma National Park, Addo Elephant National Park, Port Elizabeth, Durban, Dolphin coast, Swaziland, Krugerpark, Panoramaroute, Johannesburg

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3 en 4 sterren guesthouses en B&B's
Huurauto: Type Toyota Corolla of gelijkwaardig
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika & Swaziland
Leeftijd: Alle leeftijden

er_518_map_1.jpg er_518_map_2.jpg

In relatief korte tijd kunt u tijdens deze reis veel zien van het schitterende Zuid-Afrika.  De reis duurt  21 dagen,  maar kan desgewenst verlengd en/of uitgebreid worden. "De Wereld in één Land"  zo wordt Zuid-Afrika vaak genoemd. Tijdens deze reis van  Kaapstad naar Johannesburg   zult u begrijpen waarom. U bezoekt  zowel Kaapstad als het Kaapse Schiereiland, de Wijnlanden, de Route 62, struisvogelhoofdstad Oudtshoorn, het Wilderness National Park, Tsitsikamma National Park, Schotia Game Reserve  en Addo Elephant National Park. 

Na een binnenlandse vlucht van Port Elizabeth naar Durban  - waar een nieuwe huurauto voor u klaar staat - reist u verder  langs de Dolphin coast, Zululand Game reserve  naar koninkrijk Swaziland. U bezoekt daarna tot slot,  zowel het Krugerpark als de Panoramaroute alvorens u naar Johannesburg rijdt waar uw reis eindigt.

Prijs v.a. € 3374.00 / ZAR 50.610,00

22 daagse budget self-drive safarireis ‘Out of Africa’ in het Krugerpark (reisnr. ER 172)

Hoogtepunten:

SoutpansbergenKruger National Park, Panoramaroute,

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Volgens beschrijving
Huurauto: Categorie C van Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive verzekering
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

er_172_new_map_1_2017.jpg er_172_new_map_2_2017.jpg

Fantastische safari rondreis per huurauto voor echte wild fanaten!  Tijdens deze rondreis zult u het Kruger National Park goed kunnen verkennen en tevens een echt 'Out of Africa' gevoel krijgen. Het Krugerpark is buitengewoon rijk aan zoogdieren en vogels. In combinatie met de grote oppervlakte van het park maakt dit het Krugerpark tot één van de beste wildreservaten ter wereld.

U reist met uw eigen huurauto door het park. Desgewenst kunt u safari's of bushwalks met een gids bij reserveren. U verblijft in avontuurlijke SANParks accommodaties in het Krugerpark beginnend in het noordelijke deel en rustig afzakkend naar het zuiden. U verblijft steeds meerdere nachten in hetzelfde kamp wat deze reis een ontspannen karakter geeft en alle gelegenheid om wild te spotten.

Prijs v.a. € 2700.00 / ZAR 40.500,00

22 daagse reis voor natuur- en wildlife liefhebbers (reisnr. ER 107)

Hoogtepunten:

Kruger Park, Panorama Route, Blyde River Canyon, Lesotho, Mlilwane Wildlife Sanctuary, Drakensberg, Golden Gate Nationaal Park, Shindzela 

*Klik op de kaart fotos voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3 tot 4 sterren guesthouses en B&B
Huurauto: Type VW Polo Vivo 1.4 sedan of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Johannesburg
Landen: Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho
Leeftijd: Alle leeftijden

1_map.jpg er107_map_2_new.jpg

Deze bijzondere en indrukwekkende safarireis laat u kennis maken met de ongerepte natuur en het wildlife in het noordelijk gedeelte van Zuid-Afrika. Per 4x4 auto of te voet het wonderlijke Greater Kruger Park ontdekken.

In het waterrijke gebied van St. Lucia Wetlands houdt u de voeten wellicht liever droog tijdens een boottocht. U bezoekt Swaziland, maakt een hikingtocht in de Drakensbergen en gaat 3 dagen per 4x4 door het ongerepte Lesotho. Een trip inclusief maaltijden in een eenvoudige accommodatie. Zoveel bijzonders is in deze reis verwerkt dat het een overweldigende indruk zal achterlaten.

Prijs v.a. € 4512.00 / ZAR 67.680,00

23 daagse veelzijdige autoreis 'van die Noorde naar die Suide" (reisnr. ER 612)

Hoogtepunten:

Timbavati game reserve, Panoramaroute,  Marloth park, Swaziland, iSimangaliso wetlands, Addo Elephant park, Tuinroute, Route 62, Kaapstad.

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3 of 4 sterren
Huurauto: Categorie C van Europcar of gelijkwaardig op basis van all inclusive verzekering
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika & Swaziland
Leeftijd: Vanaf 12 jaar

er_612_1_map_2017.jpg er_612_2_map_2017.jpg

Tijdens deze fijne autoreis van 'die Noorde naar die Suide"' komt u langs vele hoogtepunten van dit prachtige en gevarieerde land. U zult kennis maken met de natuur, het strand, steden en uiteraard ook met het wildlife. De overnachtingen zijn gepland in leuke accommodaties op bijzondere lokaties.

Prijs v.a. € 3640.00 / ZAR 54.600,00

23 daagse combi reis (auto en 4x4 camper) vanaf Kaapstad naar Windhoek ER 027

Hoogtepunten:

Kaapstad, Augrabies Falls, Fish River Canyon, Sossusvlei, Swakopmund en Etosha National Park

*Klik op de kaartjes voor de route.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: Guesthouses, chalet en/of kampeerplaatsen.
Huurauto: Type: categorie B Europcar op basis van all inclusive verzekering, 4 x 4 camper Navi 2 berth op basis van standaard verzekering.
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Windhoek
Landen: Zuid-Afrika & Namibië
Leeftijd: Alle leeftijden

er_027_map_1.jpg er_027_map_2.jpg

Twee fascinerende landen in één reis: Zuid-Afrika en Namibië. Tijdens deze reis maakt u kennis met Kaapstad en omgeving, Namaqualand  en de ongetemde Westkust  in het noorden van Zuid-Afrika en vervolgens bezoekt u het zeer dunbevolkte Namibië. Tijdens de eerste paar dagen in Kaapstad verkent u de omgeving met een kleine categorie personenauto. Daarna reist u met een 4 x 4 camper verder naar het noorden van Zuid-Afrika en naar Nambie.  Uw reis eindigt in Windhoek waar u de camper weer inlevert.

Hoogtepunten van deze reis zijn o.a. Kaapstad en de Augrabies Falls in Zuid-Afrika,  de indrukwekkende Fish River Canyon, de beeldschone Namibwoestijn, Swakopmund en het Etosha National Park in Namibië. Kortom, het zuidwestelijke gedeelte van het Afrikaanse continent ligt klaar om door u ontdekt te worden!

Prijs v.a. € 3008.00 / ZAR 45.120,00

24 daagse luxe en veelzijdige auto reis langs West- en Oost-Kaap ER 124 L

Hoogtepunten:

Kaapstad, Stellenbosch, Hermanus, Cape Agulhas, Wilderness, Plettenberg BayAddo Elephant Park, Oudtshoorn, Swellendam, Tulbagh, Cederbergen en Paternoster

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 & 5 sterren accommodaties
Huurauto: Type VW Polo of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Kaapstad
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika
Leeftijd: Alle leeftijden

1_map.jpg 1_map_2.jpg

Fantastische auto rondreis voor de verwende vakantieganger die houdt van het goede leven! Voor veel mensen zijn de fantastische Zuid-Afrikaanse wijnen en het heerlijke eten alleen al belangrijke redenen om op vakantie te gaan naar Zuid-Afrika. Tijdens deze reis komt u volop aan uw trekken op culinair gebied, maar u zult van veel meer gaan genieten deze reis.

U bezoekt het zuidwesten van Zuid-Afrika en een gedeelte van de Oost-Kaap. U verblijft in luxe, kleinschalige accommodaties die zelf een geweldig restaurant hebben of een uitstekend restaurant in de buurt hebben. 

Prijs v.a. € 5718.00 / ZAR 85.770,00

26 daagse autorondreis " van Mpumalanga tot "die Kaap" (reisnr. ER 123)

Hoogtepunten:

Panoramaroute, Marloth park, Krugerpark, Swaziland, St.Lucia Wetlands, Drakensbergen, Addo Elephant park, Kleine Karoo, StellenboschKaapstad.

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 3-4 sterren B&B's of guesthouses
Huurauto: Type Categorie C van Europcar of gelijkwaardig
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika & Swaziland
Leeftijd: Alle leeftijden

er_123_map_1_2017.jpg er_123_map_2_2017.jpg

Tijdens deze reis maakt u kennis met een groot deel van Zuid-Afrika. U maakt vele kilometers maar ziet ook veel!.  De reis "van Mpumalanga tot die Kaap"  laat u kennis maken met de diversiteit in landschap en cultuur. U verblijft in middenklasse accommodaties.

Wilt u de reis wat rustiger aan doen en heeft u wat meer tijd tot uw beschikking? Laat het ons weten en wij passen de reis op maat voor u aan.

Prijs v.a. € 3522.00 / ZAR 52.830,00

27 daagse luxe autorondreis (reisnr. ER 026)

Hoogtepunten:

Sun City,  Panorama RouteKruger National Park, Swaziland,, Umhlanga,  Addo Elephant park , OudtshoornRoute 62, Swellendam, FranschhoekKaapstad

*Klik op de kaarten voor routekaartjes.

Vertrek: Dagelijks op basis van beschikbaarheid
Accommodatie: 4 en 5-sterren accommodaties
Huurauto: Type Toyota Corolla of gelijkwaardig op basis van all inclusive plus verzekering
Startpunt: Johannesburg
Eindpunt: Kaapstad
Landen: Zuid-Afrika en Swaziland
Leeftijd: Alle leeftijden

s_map.jpg s_map_2.jpg

Een fantastische reiservaring in Zuid-Afrika die start in het noorden en u via het Krugerpark en Swaziland naar Durban voert. U maakt vervolgens een binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth waarbij u via het binnenland (weer eens iets anders dan de Tuinroute) naar Kaapstad reist. U verblijft veelal in luxe accommodaties. Wilt u de reis  uitbreiden met de Tuinroute of wellicht een groter type auto? Laat het ons weten en wij passen de reis met plezier op maat voor u aan.

De reis start in het luxe Sun City (the lost city). Bent u hierin niet geinteresseerd of wilt u gelijk op zoek naar de wilde dieren dan kunnen we uw verblijf in Sun City wijzigen met een verblijf in Pilanesberg private game reserve. Verder bezoekt u het Sabi Sand private game reserve, Krugerpark, Marloth park, Swaziland, Zulu land, iSimangaliso wetlands, Umhlanga, Addo Elephantpark, Oudtshoorn, Swellendam, de Wijnlanden en tot slot Kaapstad vanwaaruit u weer terugvliegt naar huis. Laat u verrassen en verwennen tijdens deze bijzondere mooie reis!

De meest geschikte reistijd voor deze reis is tussen eind maart en begin december.

Prijs v.a. € 9326.00 / ZAR 139.890,00

Zuid Afrika specialist - Wij zijn aangesloten bij de SGR voor uw financiele zekerheid.